torsdag 29 april 2010

BB

Jag(Linette) har tänkt på senaste inlägget älsklingen gjorde och svarar JO, vi klarar den ställningen! BB, biff-butcharna här vetni. Ska försöka få till en bild på den i helgen har jag bestämt (inget naket dock). Ska också försöka langa fram lite mer ställningar (vill ju faktiskt försöka tipsa andra lesbianer att våga på mer!)






Men vad händer nu imorgon på valborg då? Är det för tidigt att ha sex i gräset än? Kanske är lite kallt och blött ute fortfarande...

7 kommentarer:

  1. Ni får seriöst homosexuella att framstå som sexgalna, inte konstigt att heteros har så mycke fördomar.
    variera lite förfan annars växer alla jävla fördomar bara mer och mer....

    SvaraRadera
  2. men det är ju lite av en lesbisk sexblogg och inte vanlig väl?

    SvaraRadera
  3. Jag tror att hetrosexuellas fördommar grundar sig på andra orsaker än två 17-åriga lebbar som skriver blogg. Och ja, bloggen är menad att handla ganska mycket om sex, så om man inte gillar sånt kan man ju skita i att läsa våra inlägg.

    Första kommentaren antar jag är en flata, och det låter fan som att du har fördommar mot dig själv. Ta tag i det istället för att hacka på oss. Om jag vill ha en blogg där jag i detalj beskriver hur jag knullar min tjej så ska jag få göra det, sen får homofob-jävlar tycka vafan dom vill.

    /Denise

    SvaraRadera
  4. Jag läser bloggen, inte för att jag är flata, utan det ni skriver är bra och intressant. Precis som du skriver din blogg, har jag rätt att kommentera vad fan jag vill.
    dock tycker jag, som tidigare nämnt, att de sexinläggen ni gör är too many och som jag sagt - det har jag rätt att tycka. Det är segt att läsa om dem hela tiden - det jag menade.

    Skriv om era kom-ut historier eller sånt som uppmuntrar still-in-the-closet flator. Jag tycker ni borde skriva om the real gay world som inte är så jävla lätt, går in mer på djupet hur man kan bli bemött, både positivt och negativt. Om våra rättigheter. Vad partierna anser om homosexuellas rättigheter i nästa val. Hur homosexualitet ser ut i världen, i Sverige, för tjugo år sen.. Låter SKITTRÅKIGT, men ni kan få det nice. Jag skulle lätt kunna göra min egna blogg men jag är förjävla lat för det.

    Uppenbarligen har ni i och för sig inte varit med om så mycket annat än att bli dåligt behandlade på en restuarang. Lucky you.
    Men har ni det, som inte är alltför privat, skriv det. Jag tror i alla fall fler skulle läsa och kommentera då, med några inlägg då och då.
    Bara önskemål från mitt håll.

    Det var DET jag menade med den första kommentaren.
    PEACE

    SvaraRadera
  5. Självklart har du rätt att kommentera vad du vill, och jag vill be om ursäkt för att jag lät lite agro...

    Känns askul att du läser bloggen iallafall, och tack för tipsen! som sagt så ska ju bloggen handla rätt mycket om sex, men jag lovar att vi ska försöka lägga in annat också!

    /Denise

    SvaraRadera
  6. Jag vet inte hur det är med andra, men jag gillar sexinläggen. Mycket annat kan man läsa över allt, tycker det är bra att två tjejer vågar stå för att de har mycket sex och delar med sig utav det. Första gången är alltid jobbig, oavsett läggning, men när man inte vet hur man ens ska göra riktigt, då alla sexualundervisningar är heterosexuellt inriktade, så är det ju najs med en blogg som faktiskt talar om det där som många inte vågar fråga om. Oj vad jag babblar, hoppas ni förstår hälften utav det.
    Men det vore spännande att få höra era "komma ut" historier. :) Kollar ivrigt bloggen!

    SvaraRadera
  7. Jag lovar att vi kommer ha kvar våra sexinlägg, bara lägga till annat också. :) Absolut, vi skrev ju ett kort inlägg i början om just sexualundervisning. Och det kan ju vara en anledning till att det tar längre til för vissa att komma ut.

    Självklart ska ni få våra komma-ut historier också! :D

    /Denise <3

    SvaraRadera