måndag 8 mars 2010

The Beginning

Vi är två flator(som dessutom råkar vara tillsammans) som bestämt sig för att starta en blogg för alla lesbiska/bisexuella/50-åriga Sven-Åke från Orsa.

14-åringar: försvinn
Sven-Åke: försvinn

För att berätta lite om oss själva...

Lesbisk kvinna nr 1: Linette, 17 år, GAY, tycker om saker som muffar och tuttar mm.

Lesbisk kvinna nr 2: Denise, 17 år, ÄNNU MER GAY(än lesbisk kvinna nr 1), tycker om The L Word....och sex. Och Lizzy the Lezzy(kolla henne på youtube).

Vi gillar inte bloggar som handlar om Blondinbellas mascara. Därför ska den här bloggen handla om allt som Blondinbella inte är. Hon skriver om sånt som hon är bra på och vi skriver om sånt som vi är bra på. Vara lesbiska, knulla, köpa söta små saker till varandra, kolla L word, lyssna på musik(Tegan and Sara, Paramore, Tiger Lou...good shit).

Så i den här bloggen, i Denise´s och Linettes blogg, kommer ni snart kunna läsa om roliga sexställningar, skitsnack, tuttar, och allt som hör till den lesbiska världen.

TILL ALLA BISEXUELLA:

Välj sida för fan!

2 kommentarer:

  1. åååååh i like i like i like ;)
    men välja sida.. njä.

    SvaraRadera
  2. Tanken med att vara bisexuell är en självklarhet med att vara öppen för både killar som tjejer. Man skulle kunna säga att bisexualitet är som att vara bestämt experimentell. Ibland vill man ha en kille och ibland en tjej. Det är ingenting man ska behöva välja emellan. Det är lika starkt att stå för att vara lesbisk som att vara bisexuell. Fin tanke med bloggen förresten.

    SvaraRadera